);

Täältä löydät linkkejä erilaisiin hoitopaikkoihin!

A-Klinikka / A-klinikkasäätiö

A-Klinikalla on monimuotoisia hoitokeinoja ja muotoja.

A-klinikat palvelevat ympäri Suomea. Olet tervetullut palveluihin, kun sinua askarruttaa päihteet tai mielenterveys. Taustalla voi olla alkoholi, huumeet, lääkkeet tai jokin toiminnallinen riippuvuus, kuten pelaaminen. Riippuvuuksiin voi liittyä esimerkiksi masennusta tai ahdistusta. A-klinikka hoitaa samanaikaisesti myös mielenterveyttäsi. 

Lue lisää A-klinikasta klikkaamalla alla olevaa kuvaa 🙂

AA-Ryhmät

AA on toveriseura joka koostuu miehistä ja naisista joille alkoholi on muodostunut ongelmaksi. AA:ssa jaamme keskenämme kokemuksemme, voimamme ja toivomme voidaksemme ratkaista yhteisen ongelmamme sekä auttaaksemme toisia tervehtymään alkoholismista. Ainoa jäseneksi pääsyn vaatimus on halu lopettaa juominen.

AA:ssa ei ole mitään velvoitteita eikä jäsenmaksuja, toimimme omavaraisina omien vapaaehtoisten avustusten pohjalla. AA ei ole liittoutunut minkään aatteellisen, uskonnollisen tai poliittisen suuntauksen, järjestön tai laitoksen kanssa. Se ei myöskään halua ottaa kantaa mihinkään kiistakysymykseen, eikä asettua enempää puolustamaan kuin vastustamaan mitään.

Ainoa päämäärämme on pysyä itse raittiina. Ja samalla auttaa niitä vielä kärsiviä alkoholiongelmaisia, jotka haluavat lopettaa juomisen, saavuttamaan raittius 12-askeleen toipumisohjelman avulla. 

Etsi lähin ryhmäsi alla olevista linkeistä!